Astept intrebarile voastre in limita bunului simt. A, evitati intrebarile gen "Cati ani ai?" (14), "De unde esti?" (Arad), "Care-i prenumele tau" (Denis), "Ce gen de muzica ascult?" (Rap, dubstep, rock).
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Posted Vin Mar 07, 2014 7:38 am
Care-i culoarea ta preferata ? Iti plac blondele ? Brunetele iti plac ? Dar satenele ? Roscatele cum iti plac ?
Posted Vin Mar 07, 2014 7:42 am
Daca te-ai fi nascut in anii '50 - 60' in Romania, ai fi fost comunist ?
Posted Sam Mar 08, 2014 12:25 pm
paRAP a scris:Care-i culoarea ta preferata ? Iti plac blondele ? Brunetele iti plac ? Dar satenele ? Roscatele cum iti plac ?
Atata timp cat ii o femeie desteapta, frumoasa si care are caracter nu conteaza culoare parului.
SPANISH a scris:Daca te-ai fi nascut in anii '50 - 60' in Romania, ai fi fost comunist ?
O sa ma nasc si o sa-ti spun, promit.
Ringo a scris:Ce parere ai despre rockeri?
Unii dintre ei sunt de treaba, altii sunt niste distrusi
Posted Dum Mar 09, 2014 2:36 am
Cati copii vrei sa ai? Ce ai face daca unul dintre ei s-ar transforma intr-un cocalar?
Posted Dum Mar 09, 2014 5:24 am
Hmm, sincer nu vreau sa am copii, nu imi plac. Poate intre timp imi voi schimba parerea, dar acum asa gandesc. Si totusi daca as avea si unul dintre ei s-ar transforma in cocalar ce i-as putea face? E decizia lui, viata lui. Normal ca l-as sfatui ce si cum ii bine, dar daca nu vrea sa ma asculte sau el considera ca asa ii bine... problema lui.iBulletTheory a scris:Cati copii vrei sa ai? Ce ai face daca unul dintre ei s-ar transforma intr-un cocalar?
Weeduu' a scris:Te cheama Emanuel ?
Da
Posted Mier Mar 12, 2014 12:53 pm
Vara, si stau la bloc.Weeduu' a scris:Ce anotimp iti place mai mult? Staila casa sau la bloc ?
iBulletTheory a scris:Iti pasa daca hainele tale sunt fake sau nu?
Neah, nu ma intereseaza. Nu hainele ma fac.
Posted Mier Mar 12, 2014 12:55 pm
Intrebarea ii "La cati ani mergi la biserica?".REAL a scris:Cat de des mergi la biserica ? Si de ce ?
Nu am mai fost la biserica de cativa ani, si nu ma voi duce in viitorul apropiat.
Posted Mier Mar 12, 2014 12:59 pm
REAL a scris:Daca vei avea barba si par lung, vei fi tentat sa te faci preot ?
Daca nu te-as cunoaste, te-as baga de unde ai venit.
Posted Mier Mar 12, 2014 1:03 pm
Ce emoticon folosesti cel mai des ? Ce emoticon te enerveaza cel mai tare ? Cat de des folosesti emoticoane ? Ce parere ai despre folosirea emoticoanelor atat pe messenger, cat si pe forumuri ? Consideri ca folosirea emoticoanelor are un impact negativ asupra exprimarii sentimentelor in scris ? Ce beneficii crezi ca aduce folosirea emoticoanelor in spatiul online ? Tu de ce folosesti emoticoane ?
( Mai lipseste : Creeaza un eseu argumentativ... )
Posted Mier Mar 12, 2014 1:06 pm
REAL a scris:Ce emoticon folosesti cel mai des ? Ce emoticon te enerveaza cel mai tare ? Cat de des folosesti emoticoane ? Ce parere ai despre folosirea emoticoanelor atat pe messenger, cat si pe forumuri ? Consideri ca folosirea emoticoanelor are un impact negativ asupra exprimarii sentimentelor in scris ? Ce beneficii crezi ca aduce folosirea emoticoanelor in spatiul online ? Tu de ce folosesti emoticoane ?
Probabil ca emoticonul ' '. Hmm ''. De la extrem de des in sus. Nice, nu mai trebuie sa iti descrii starile prin cuvinte, poti folosi emoticoane. Da, are. Pff, nu te mai chinui sa scrii gen "hahha" etc. Pentru ca din seria smile si pentru ca .
Posted Mier Mar 12, 2014 1:10 pm
Tu injuri ? Cam cat de des, si de ce ? Ce parere ai despre folosirea injuriilor ? Crezi ca lumea ar fi un loc mai pasnic daca nu s-ar mai folosi deloc injuraturile ?
Posted Mier Mar 12, 2014 1:10 pm
REAL a scris:Tu injuri ? Cam cat de des, si de ce ? Ce parere ai despre folosirea injuriilor ? Crezi ca lumea ar fi un loc mai pasnic daca nu s-ar mai folosi deloc injuraturile ?
Total de acord...
Posted Mier Mar 12, 2014 1:14 pm
Esti o fire care se sperie usor ? Esti rasist ? Bei Cola ? Dar bere ? Mananci fast-food ?
Mergi la pagina : 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum