Run Time Error 19 .
Am vazut ca multa lume habar nu are cum sa rezolve eroarea Run Time Error 19 .
As vrea ca astazi sa va arata niste sfaturi .
Primul pas ar fi , daca primim Eroarea Run Time Error 19 inseamna ca nu avem Instalat :
Microsoft Visual C++
Net Framework Version 3.5
Daca nici asa nu functioneaza incercam sa vedem ce pluginuri avem . De exemplu cele mai importante dintr-un server ar fi :
Streamer
SSCANF
MYSQL
[font=courier]In caz ca mai aveti alte pluginuri in serverul dumneavoastra sa ma anuntati si eu o sa dau un edit la posturi .
Acum incercam sa instalam toate pluginurile enumarate mai sus ( daca mai aveti si dvs ) , updatate cele mai recent si punem toate cele la locul lor .
Run Time Error 19 ar insemna ca nu in server se afla o functie care ar aveao includeul si nu pluginul .
Ea ne mai spune si ca Fisierul Z Nu se afla in GameModes chiar daca el se afla dumneavostra trebuie sa urmati pasii de mai sus .
Daca mai aveti idei , etc sa imi spuneti .
Failed to set data for :
Daca va apare aceasta eroare aveti doar de facut urmatorii pasi :
Click Dreapta Pawno / Proprietati / Compatibilitate / Run This Program Like As An Admiistrator / Apply .
Invalid/unsupported P-code file format :
Rezolvare :
Pawno / Deschidem Settings.ini / Adaugam Params=-r la sfarsit / Save
Am vazut ca multa lume habar nu are cum sa rezolve eroarea Run Time Error 19 .
As vrea ca astazi sa va arata niste sfaturi .
Primul pas ar fi , daca primim Eroarea Run Time Error 19 inseamna ca nu avem Instalat :
Microsoft Visual C++
Net Framework Version 3.5
Daca nici asa nu functioneaza incercam sa vedem ce pluginuri avem . De exemplu cele mai importante dintr-un server ar fi :
Streamer
SSCANF
MYSQL
[font=courier]In caz ca mai aveti alte pluginuri in serverul dumneavoastra sa ma anuntati si eu o sa dau un edit la posturi .
Acum incercam sa instalam toate pluginurile enumarate mai sus ( daca mai aveti si dvs ) , updatate cele mai recent si punem toate cele la locul lor .
Run Time Error 19 ar insemna ca nu in server se afla o functie care ar aveao includeul si nu pluginul .
Ea ne mai spune si ca Fisierul Z Nu se afla in GameModes chiar daca el se afla dumneavostra trebuie sa urmati pasii de mai sus .
Daca mai aveti idei , etc sa imi spuneti .
Failed to set data for :
Daca va apare aceasta eroare aveti doar de facut urmatorii pasi :
Click Dreapta Pawno / Proprietati / Compatibilitate / Run This Program Like As An Admiistrator / Apply .
Invalid/unsupported P-code file format :
Rezolvare :
Pawno / Deschidem Settings.ini / Adaugam Params=-r la sfarsit / Save