Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1OfflineDenis. 

Posted Dum Mar 23, 2014 6:01 am

Red Quester

Denis.
Red Quester
Directorul general al reţelei de socializare LinkedIn, Jeff Weiner, este şeful de companie cu cea mai ridicată rată de apreciere în rândul angajaţilor, de 100%, în timp ce Mark Zuckerberg, care conduce Facebook, ocupă poziţia a zecea, arată un studiu citat de CNN.

Şeful LinkedIn este cel mai apreciat director de către angajaţi în Statele Unite   Jeff_weiner_79503700

Şeful LinkedIn este urmat de directorii companiilor Ford Motor, Alan Mulally, şi Edelman, Richard Edelman, ambii cu rate de aprobare de câte 97%, potrivit unui studiu realizat de Glassdoor, un site despre locuri de muncă şi cariere.

În fiecare an Glassdoor cere angajaţilor din SUA să-şi exprime, anonim, opinia referitor la felul în care şeful conduce compania. Pentru ca un director să fie inclus în top, Glassdoor trebuie să primească minim 100 de opinii despre acesta.

Top cinci este completat de directorul Northwestern Mutual, John E. Schlifske, şi de cel al Qualcomm, Paul E. Jacobs.
Pe poziţia a şasea se situează Craig Jelinek - şeful Costco, urmat de Brad Smith - directorul Intuit, Lloyd C. Blankfein - Goldman Sachs şi Howard D. Schultz - Starbucks.

Ultima poziţie din top zece este ocupată de Mark Zuckerberg - şeful Facebook, care este apreciat de 93% din angajaţii celei mai mari reţele de socializare din lume.

Sursa: Realitatea TV

#2OfflineDaemetrios 

Posted Dum Mar 23, 2014 6:04 am

Membru RedQuest

Daemetrios
Membru RedQuest
Probabil acest Weiner le ofera salarii cu 100% mai mari angajatilor lui, decat restul angajatorilor..

#3OfflineMinecraft 

Posted Lun Mar 24, 2014 3:28 am

Membru RedQuest

Minecraft
Membru RedQuest
Asa un sef ar vrea toti

#4OfflineIonut90 

Posted Lun Mar 24, 2014 7:21 am

Nou Venit

Ionut90
Nou Venit
Pai nu-l plang ca are de unde sa plateasca salariile alea mari...

#5OfflineContinut sponsorizat 

Posted

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum