Cine imi poate recomanda si mie o carte interesanta ? De preferat ceva horror, sau orice gen fantasy .
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Posted Sam Aug 31, 2013 9:15 am
Sange Satanic de Cristina Nemerovschi.
Am citit si eu 2 capitole, ii despre 2 satanisti care pleaca sa stea singuri in vacanta . Nu stiu ce se intampla dupa, da asa din ce am vazut ii tare faina. Tipa aia are un talent de iti ies ochisorii din cap.
Am citit si eu 2 capitole, ii despre 2 satanisti care pleaca sa stea singuri in vacanta . Nu stiu ce se intampla dupa, da asa din ce am vazut ii tare faina. Tipa aia are un talent de iti ies ochisorii din cap.
Posted Sam Aug 31, 2013 9:18 am
In general am fobie de satanisti .. dar trag putin cu ochio' , sa vad despre ce e vorba
Posted Sam Aug 31, 2013 10:38 am
Rasputin de Andrei Amalrik
Rasptin era un calugar rus al diavolului cam pervers.....Rasputin se pozitioneaza la jumatatea drumului intre roman istoric si cercetare stiintifica....Mie mi s-a parut tare el a murit dupa ce a inchitit o buna cantitate de cianura, un glonte ia gaurit inima, alte trei trupul si al cincilea i s-a infipt in tampla
Rasptin era un calugar rus al diavolului cam pervers.....Rasputin se pozitioneaza la jumatatea drumului intre roman istoric si cercetare stiintifica....Mie mi s-a parut tare el a murit dupa ce a inchitit o buna cantitate de cianura, un glonte ia gaurit inima, alte trei trupul si al cincilea i s-a infipt in tampla
Posted Mar Sept 03, 2013 6:17 am
In seara asta ma apuc sa il citesc, sper sa-mi placaPaRaCeTaMoL a scris:Rasputin de Andrei Amalrik
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum